欢迎访问广东汉邦激光科技有限公司官网

CN
Search
Close
Resource
Resource
Check category

[Danish] Metal 3 Printer

[Danish] Metal 3 Printer

(Summary description)Metal 3d printer, 3d print aluminium, 3d printer metal pris, 3d print i metal, 3d printer til metal, metal 3d printer pris.

Information

HBD Metal 3D Printer lukkede €50 millioner EUR Series A-finansiering i januar 2022, den største nogensinde finansieringsrunde af sin art. Denne finansieringsrunde blev ledet af Qianhai FOF, co-investeret af Grand Flight Investment og CITIC Securities Investment, og Winsoul Capital fungerede som den eksklusive finansielle rådgiver. Metal 3d printer, 3d print aluminium, 3d printer metal pris, 3d print i metal, 3d printer til metal, metal 3d printer pris.

HBD, med hovedkontor i Kina, er en førende metal 3D-printvirksomhed. Det har overordnede tekniske løsninger til udstyr, software, materialer, trykprocesser osv., der dækker rumfart, industri, medicinsk og forskellige områder, og dets branchedækning og markedsandel er i højsædet. Ved udgangen af 2021 havde HBD leveret mere end fem hundrede metal 3D printsystemer i alt, som blev solgt til over tyve lande og regioner rundt om i verden, rangerende blandt de bedste i salg.

Kerneteamet i HBD har næsten 20 års erfaring med produktion af laser- og metaladditiv, hvoraf R&D-personale tegner sig for over halvdelen af virksomhedens samlede antal medarbejdere, og R&D-investeringen er så høj som millioner af amerikanske dollars hvert år. På nuværende tidspunkt har virksomheden mere end 200 patenter, herunder tre internationale patenter, og antallet af kerneteknologipatenter for metal 3D-printsystemer er brancheførende. Derudover deltog HBD som hovedforfatter i formuleringen af fjorten standarder, såsom nationale standarder og industristandarder, og deltog i konstruktionen og standardformuleringen af Kinas 3D-udskrivningsevalueringssystem.

Som den første i verden var HBD banebrydende for LACM – Laser Additive & Cutting Manufacturing hybrid processing-teknologi, som løser verdensklasseproblemet med at færdiggøre den indvendige overflade af 3D-printede metaldele.

Mens HBD bryder igennem den tekniske flaskehals af produkter, for at sikre produktkvalitet og servicekvalitet, har HBD gradvist afsluttet konstruktionen af automatiserede produktionslinjer og fabrikker. HBD er højt værdsat af Shanghai Lingang New Area Government og erhvervede næsten 6,5 acres jord i 2021, og planlagde at bygge en ny R&D og produktionsbase. Basen får et bebygget areal på næsten 60.000 kvadratmeter, der støder op til kendte virksomheder som Tesla Gigafactory 3. Med gennemførelsen af denne finansiering vil HBD fortsætte med at investere i højteknologisk R&D, teknisk teambuilding og høj -slut fremstilling.

HBD Metal 3D Printer Shanghai

HBD Metal 3D Printer Shanghai

(Skematisk diagram af HBD Metal 3D-printerens nye produktionsbase i Shanghai)

I dag har HBD med succes udviklet i alt 23 modeller af store, mellemstore og små maskiner. Produktmatrixen er komplet. HBD samarbejder og betjener tusindvis af kunder, herunder CISRI, WeNext, United Imaging, Fosun, Gree, Matsui, Sunshine Laser & Technology og andre industriledere.

Samtidig tager HBD udgangspunkt i intelligens, automatisering og digitalisering for at levere integrerede 3D-printløsninger af høj kvalitet i metal på virksomhedsniveau af "intelligent produktionslinje + batchfremstilling + industriel intelligent IoT", som giver kunderne mere effektiv og mere fleksible nye forretningsmæssige samarbejdsformer.

Produktudvikling af HBD Metal 3D-printer

(Produktudvikling af HBD Metal 3D-printer)

Som en højteknologisk-intensiv industri er innovation og udvikling af rumfart en omfattende afspejling af et lands produktionsstyrke og moderniseringsniveauet i forsvarsindustrien. HBD er blevet anerkendt af industribrugere for sin enestående laserstrålekvalitet, optimerede luftkanalstrukturdesign, stabile og pålidelige udskrivningsnøjagtighed, fremragende printstrukturdesign og procesudvikling. Multi-laser metal 3D-printere såsom HBD-1000 og HBD-1500 er med succes blevet udviklet og installeret i batches. Dette udstyr i stor skala har løst mange smertepunkter inden for rumfartsproduktion og er blevet stabilt leveret til adskillige videnskabelige topforskningsinstitutter og rumfartsvirksomheder i partier.

Atomreaktorvarmeveksleren 3D printet af HBD til atomkraftværket vakte en sensation. Den ændrer den traditionelle varmeveksler fra en højde på over ti meter til en højde på kun 400 mm, hvilket ikke kun reducerer volumen og vægten, men også opnår en forbløffende størrelsesordensoptimering med hensyn til energieffektivitet, produktionscyklus og omkostninger. Det bringer nye muligheder for fremtidens luftfarts- og grøn energiindustri.

Sammenligningsdiagram af traditionel og 3D-printet atomreaktorvarmeveksler

(Sammenligningsdiagram af traditionel og 3D-printet atomreaktorvarmeveksler)

På det industrielle område er ikke-standardiserede dele, alternativ fremstilling af præcisionsstøbegods og formdele blevet hurtigt anvendt og promoveret. Brug af metal 3D-printteknologi til at lave formen med konforme kølekanaler, som er tættere på overfladen af formen, der skal køles, kan forkorte produktionscyklussen og forbedre produktionseffektiviteten. Inden for støbe- og støbeapplikationer har HBD indgået samarbejde med mange kendte virksomheder i støbeformindustrien for i fællesskab at skabe omfattende løsninger til metal 3D-print. HBD integrerer udstyrets software, hardware, proces- og materialeteknologi dybt for at sikre kvaliteten og effektiviteten af de 3D-printede dele.

Efterspørgslen efter kundetilpasning inden for det medicinske område er ekstrem høj, og det er en af de brancher, der er meget velegnet til 3D-print. Som førende inden for det medicinske og dentale område i de tidlige år har HBD set markedspotentialet for ortopædiske implantater med stor fremsynethed og har samarbejdet med en række akademikere og professorer for at studere anvendelsen af metal 3D-print i ortopædiske implantater. Så tidligt som i 2015 blev den første HBD-metal-3D-printede personaliserede knoglepladeimplantationsoperation gennemført med succes i samarbejde med et team af en professor fra Southern Medical University.

Mr. Jianye LIU, grundlægger og administrerende direktør for HBD, sagde: "Sammenlignet med værktøjsmaskinens subtraktive fremstillingssystem, som et subversivt additivt fremstillingssystem, modnes metal 3D-print hurtigt og vil blive en ny teknologi, der kan sammenlignes med traditionel værktøjsmaskinebehandling og produktionsmetoder i fremtiden. De nuværende almindelige rumfarts-, industri-, medicin-, skimmel- og andre områder og andre industrier vil også blive mere anvendt til 3D-printteknologi af metal, hvilket skaber markedsmuligheder på billioner niveau. Med ånden i "metal 3D trykkerihåndværker", stræber HBD efter at forbedre teamet, ledelsen, produkterne og tjenesterne, danner et back-to-back gensidigt tillidssamarbejde med upstream- og downstream-partnere og overholder princippet om at levere kernekonkurrenceevne for partnere på lang sigt. HBD er overbevist om, at det vil klare sig bedre i fremtiden. Mens det vokser hurtigt, vil HBD også fremme en hurtigere og bedre udvikling af hele det kinesiske metal 3D-printindustrien."

3D-printede Tandproteser

3D-printede Tandproteser

 3D-printede Tænder

3D-printede Tænder

Xuan XI, administrerende direktør for Qianhai FOF og administrerende direktør for Smart Internet Industry Fund, sagde: "Med reduktionen af industrielle kædeomkostninger og forbedringen af teknologisk modenhed er metal 3D-print gradvist transformeret fra prototypefremstilling til masseproduktion. Mere og mere industrier vedtager applikationerne til 3D-udskrivning af metal. Vi er optimistiske med hensyn til udviklingen af 3D-udskrivning af metal i Kina og verden. HBD-teamet har været dybt involveret i industrien i mange år med høj teknisk følsomhed og praktisk ånd, og jeg tror at vi under ledelse af hr. Jianye Liu vil bevæge os mod en mere strålende fremtid. Qianhai Ark Fund Group er villig til at fortsætte med at følge virksomheden, pode flere industrielle og politiske og forretningsmæssige ressourcer til HBD og hjælpe virksomheden med at udvikle mere hurtigt."

Yun PEI, administrerende direktør for Grand Flight Investment, sagde: "I det deterministiske spor af 3D-printteknologi, med den gradvise modenhed af den tidligere generation af 3D-printvirksomheder, hovedsageligt baseret på harpiks, nylon og andre polymermaterialer, har vi set den hurtige modenhed. stigningen i metal 3D-print, som er repræsenteret ved selektiv lasersmelteteknologi. Sammen med den betydelige stigning i udviklingen af metalpulver er det virkelig gearet til storstilet industriel fremstilling. På nuværende tidspunkt har 3D-printbehovet især i de specifikke store industrier, såsom rumfart og professionelle store markeder, både industrielle støbeforme, accelereres af metal 3D-printning. Blandt dem mener vi, at udviklingsmetoden for førende produkter og derefter førende tjenester repræsenteret af HBD har et højt værdiindhold og langsigtet Grand Flight Investment vil også gøre fuld brug af Far East Horizon Groups stærke finansielle + industrielle baggrund for at hjælpe HBD iht. flytte sit gennembrud til næste udviklingstrin."

Xiaolu ZHUANG, investeringsdirektør for CITIC Securities, sagde: "Som en benchmarking-virksomhed inden for metal 3D-printning, mens HBD har opnået verdensførende ydeevne inden for nogle kerneteknologier, er dets forretning også vokset hurtigt. Det har taget føringen inden for opnå enstemmig anerkendelse fra downstream førende kunder inden for rumfart, industri, medicin og andre industrier. HBD-teamet har den håndværksmæssige ånd, der kombinerer flid, pragmatisme og hårdt studium. Vi er meget glade for at kunne gå hånd i hånd med HBD-teamet, og vil også yde yderligere assistance til virksomheden med hensyn til kapitalplanlægning og andre aspekter."
Zhilong FU, partner for WinSoul Capital og leder af AI/Intelligent Manufacturing Group, sagde: " WinSoul Capital fortsætter med at være opmærksom på opgraderingen af Kinas avancerede fremstillingsindustri og har også lavet vigtige layouts i denne retning. Med udviklingen af Industry 4.0 har 3D-printerteknologi gjort store gennembrud inden for kerneindikatorer som effektivitet og nøjagtighed. Dens anvendelse i mange industrier repræsenteret af luft- og rumfart, avanceret industri og medicinsk behandling er blevet mere og mere normaliseret, hvilket har skabt enorme trinvise markedsmuligheder. Som HBD er en seniorvirksomhed med rod i metaladditiv fremstilling, og HBD er forpligtet til at føre industrien til at opnå gennembrud inden for teknologiske flaskehalse, også aktivt samarbejde med upstream og downstream økologiske partnere i en fleksibel forretningsmodel for at udvide nye ideer til industriudvikling og accelerere den store skala anvendelse af metal 3D printteknologi Vi har set HBD's beslutsomhed til s stræber efter innovation, og vi forventer også, at HBD når et højere niveau under ledelse af Mr. Jianye LIU og støtte fra aktionærer, hvilket fører Kinas metal 3D-printteknologi til verdensscenen. WinSoul Capital vil ledsage HBD for at vokse sammen og hjælpe HBD med at blive en ny generation af metal 3D-printere."

HBD Metal 3D-printer til salg (Top & Hot)

  Maskinmodel   Teknisk Specifikation   Industri Applikationer  
HBD-150D Udskriftsområde: φ159 mm
Lasereffekt: 200W
Lagtykkelse: 10 – 40 μm
  Typisk nøjagtighed: 0,05 – 0,1 mm  
Dental: Co Cr Alloy, Titanium Alloy
Medicinsk: Titanium, Pure Tungsten, Rustfrit stål
Uddannelse og forskning: Forskellige metalpulvere  
Hurtig prototyping: Stål, kobber, titan osv.
HBD-350T Udskriftsområde: 325 × 325 mm
Lasereffekt: 500W x2
Lagtykkelse: 20 – 100 μm
Typisk nøjagtighed: 0,05 – 0,2 mm  
Medicinsk: Titanium, Pure Tungsten, Rustfrit stål
Form & Die: Værktøjsstål, aluminiumslegering
  Hurtig prototyping: Stål, Aluminium, Inconel, Titanium osv.  
Small Batch Production: Forskellige metalpulvere
HBD-1000 Udskriftsområde: 600 × 600 mm
Lasereffekt: 500W×4 / 1000W×4
Lagtykkelse: 30 – 120 μm
Typisk nøjagtighed: 0,05 – 0,2 mm  
Rumfart: Inconel, Titanium, Stål
Energi: Inconel, Titanium, Stål, Kobber
Transport: Inconel, Titanium, Aluminium, Kobber
Hurtig prototyping: Forskellige metalpulvere
Small Batch Production: Forskellige metalpulvere

Køb 3D-printer af metal i Danmark, Norge, Sverige og andre europæiske lande. Få et tilbud i dag!

(Denne artikel er oversat fra den engelske original. I tilfælde af tvetydighed, kontakt os venligst på yaofm@hb3dp.com.)

Scan the QR code to read on your phone

Contact Info

Address: #30, No.525 Yuanjiang Road, Minhang District,Shanghai 201109, China

Contact with HBD

Crafting Tailored Metal AM Solutions Across Industries – HBD at Your Service.

新闻留言

联系信息

联系信息
Verification Code

Your provided consents can be revoked at any point. To do so, you can reach out to HBD via email at info@hb3dp.com or through other specified means.

Shanghai Hanbang United 3D Tech Co., Ltd.

Address: Room 606, Tower C, Hongqiao Green Valley Plaza,

No. 518 Shen Chang Road, Minhang District, Shanghai, China

 

Guangdong Hanbang 3D Tech Co., Ltd.

Address: Hongji e Valley, No.23 Tongji Road West, Nantou, Zhongshan, Guangdong, China 528427

Contact Us

Email: info@hb3dp.com

Whatsapp: +86-139-2818-8896

Tel:  +86 21 3463 3208

 

Follow Us

qr

Subscribe

Username used for comment:
底部订阅
Description:

© Shanghai Hanbang United 3D Tech Co., Ltd.          Privacy Policy   Record number:粤ICP备20054270号

This website uses cookies

We use cookies to improve user experience, and analyze website traffic. For these reasons, we may share your site usage data with our analytics partners. By clicking "Accept Cookies," you consent to store on your device all the technologies described in our Privacy Policy. You can change your cookie settings at any time by clicking "Privacy Policy"