欢迎访问广东汉邦激光科技有限公司官网

CN
Search
Close
Resource
Resource
Check category

[Czech] 3D Tisk Kovů

[Czech] 3D Tisk Kovů

(Summary description)3d tisk kovů, 3d tiskárna kov, 3d tiskárna kovů cena, 3d tiskárna na kov, 3d tiskárna na kov cena, kovové materiály pro 3d tisk.

Information

HBD Metal 3D Printer uzavřela v lednu 2022 financování série A v hodnotě 50 milionů EUR, což je vůbec první kolo financování svého druhu. Toto kolo financování vedl Qianhai FOF, spoluinvestoval Grand Flight Investment a CITIC Securities Investment, a Winsoul Capital sloužil jako výhradní finanční poradce. 3d tisk kovů, 3d tiskárna kov, 3d tiskárna kovů cena, 3d tiskárna na kov, 3d tiskárna na kov cena, kovové materiály pro 3d tisk.

HBD, se sídlem v Číně, je předním podnikem v oblasti 3D tisku kovů. Má celková technická řešení pro zařízení, software, materiály, tiskové procesy atd., pokrývající letectví, průmysl, lékařství a různé oblasti, a její průmyslové pokrytí a podíl na trhu jsou v popředí. Do konce roku 2021 dodala společnost HBD celkem více než pět set kovových 3D tiskových systémů, které byly prodány do více než dvaceti zemí a regionů po celém světě, což se řadí mezi špičku v prodeji.

Jádro týmu HBD má téměř 20 let zkušeností s výrobou laserů a kovových aditiv, z čehož pracovníci výzkumu a vývoje tvoří více než polovinu celkového počtu lidí společnosti a investice do výzkumu a vývoje dosahují každý rok výše milionů amerických dolarů. V současné době má společnost více než 200 patentů, včetně tří mezinárodních patentů, a počet patentů na základní technologii kovových 3D tiskových systémů je v oboru na špičce. Kromě toho se společnost HBD jako hlavní navrhovatel podílela na formulování čtrnácti norem, jako jsou národní normy a průmyslové normy, a podílela se na konstrukci a standardní formulaci čínského systému hodnocení 3D tisku.

Jako první na světě HBD propagovalo hybridní technologii zpracování LACM – Laser Additive & Cutting Manufacturing, která řeší prvotřídní problém dokončování vnitřního povrchu 3D tištěných kovových dílů.

Při prolomení technického úzkého hrdla produktů za účelem zajištění kvality produktů a služeb HBD postupně dokončila výstavbu automatizovaných výrobních linek a továren. HBD je vysoce oceňována vládou Shanghai Lingang New Area Government a v roce 2021 získala téměř 6,5 akrů půdy s plánem vybudovat novou výzkumnou a vývojovou a výrobní základnu. Základna bude mít zastavěnou plochu téměř 60 000 metrů čtverečních, sousedí se známými společnostmi, jako je Tesla Gigafactory 3. Po dokončení tohoto financování bude HBD nadále investovat do high-tech R&D, technického teambuildingu a high - konec výroby.

HBD Metal 3D Printer Factory Shanghai

HBD Metal 3D Printer Factory Shanghai

(Schématický diagram nové výrobní základny HBD Metal 3D tiskárny v Šanghaji)

Dnes HBD úspěšně vyvinulo celkem 23 modelů velkých, středních a malých strojů. Matice produktu je kompletní. HBD spolupracuje a obsluhuje tisíce zákazníků, včetně společností CISRI, WeNext, United Imaging, Fosun, Gree, Matsui, Sunshine Laser & Technology a dalších lídrů v oboru.

HBD zároveň bere inteligenci, automatizaci a digitalizaci jako výchozí bod pro poskytování integrovaných vysoce kvalitních řešení 3D tisku z kovu na podnikové úrovni „inteligentní výrobní linka + sériová výroba + průmyslový inteligentní IoT“, která zákazníkům poskytují efektivnější a více flexibilní nové obchodní formy spolupráce.

Vývoj produktu 3D tiskárny HBD Metal

(Vývoj produktu 3D tiskárny HBD Metal)

Inovace a rozvoj letectví, jakožto odvětví náročného na high-tech, je komplexním odrazem výrobní síly země a úrovně modernizace obranného průmyslu. HBD bylo uznáno průmyslovými uživateli pro svou vynikající kvalitu laserového paprsku, optimalizovaný design struktury vzduchového potrubí, stabilní a spolehlivou přesnost tisku, vynikající design tiskové struktury a vývoj procesů. Multilaserové kovové 3D tiskárny jako HBD-1000 a HBD-1500 byly úspěšně vyvinuty a instalovány v dávkách. Tato rozsáhlá zařízení vyřešila mnoho problémů v letecké výrobě a byla stabilně dodávána do řady špičkových vědeckých výzkumných ústavů a leteckých společností.

Tepelný výměník jaderného reaktoru 3D vytištěný HBD pro jadernou elektrárnu způsobil senzaci. Mění tradiční výměník tepla z výšky přesahující deset metrů na výšku pouhých 400 mm, což nejen snižuje objem a hmotnost, ale také dosahuje úžasné řádové optimalizace z hlediska energetické účinnosti, výrobního cyklu a nákladů. Přináší nové možnosti pro budoucí letecký průmysl a průmysl zelené energie.

Srovnávací diagram tradičního a 3D tištěného tepelného výměníku pro jaderný reaktor

(Srovnávací diagram tradičního a 3D tištěného tepelného výměníku pro jaderný reaktor)

V průmyslové oblasti se rychle uplatňují a prosazují nestandardní díly, alternativní výroba přesných odlitků a dílů forem. Použití technologie kovového 3D tisku k výrobě formy s konformními chladicími kanály, které jsou blíže k povrchu formy, kterou je třeba ochladit, může zkrátit výrobní cyklus a zlepšit efektivitu výroby. V oblasti aplikací forem & matrice HBD dosáhla spolupráce s mnoha známými společnostmi v průmyslu výroby forem, aby společně vytvořili komplexní řešení pro kovový 3D tisk. HBD hluboce integruje software, hardware, procesní a materiálové technologie zařízení, aby byla zajištěna kvalita a účinnost 3D tištěných dílů.

Poptávka po customizaci v lékařské oblasti je extrémně vysoká a je to jedno z odvětví, které je pro 3D tisk velmi vhodné. Jako lídr v lékařské a stomatologické oblasti v prvních letech viděla společnost HBD tržní potenciál ortopedických implantátů s velkou prozíravostí a spolupracovala s řadou akademiků a profesorů na studiu aplikace kovového 3D tisku v ortopedických implantátech. Již v roce 2015 byla ve spolupráci s týmem profesora z Southern Medical University úspěšně dokončena první operace implantace personalizované kostní dlahy HBD-metal-3D-print.

Pan Jianye LIU, zakladatel a generální ředitel HBD, řekl: „Ve srovnání se subtraktivním výrobním systémem obráběcích strojů, jakožto subverzivním aditivním výrobním systémem, kovový 3D tisk rychle dospívá a stane se novou technologií srovnatelnou s tradičním zpracováním obráběcích strojů a výrobních metod v budoucnosti. Současný hlavní proud letectví, průmyslu, lékařství, forem a dalších oborů a další průmyslová odvětví se také více uplatňují v technologii 3D tisku na kov, čímž se zrodí tržní příležitosti na úrovni bilionů. V duchu „kovového 3D tiskařský řemeslník“, HBD se snaží zlepšovat tým, management, produkty a služby, vytváří vzájemný vztah vzájemné důvěry a spolupráce s upstream partnery a downstream partnery a dodržuje princip poskytování klíčové konkurenceschopnosti partnerům v dlouhodobém horizontu. HBD je přesvědčeno, že se mu bude v budoucnu dařit lépe. Zatímco rychle poroste, HBD bude také podporovat rychlejší a lepší vývoj celého čínského kovu Průmysl 3D tisku."

 3D Tištěné Zubní Protézy

3D Tištěné Zubní Protézy

3D Tištěné Zuby

3D Tištěné Zuby

Xuan XI, výkonný ředitel Qianhai FOF a výkonný prezident Smart Internet Industry Fund, řekl: "Se snižováním nákladů průmyslového řetězce a zlepšováním technologické vyspělosti se kovový 3D tisk postupně transformoval z výroby prototypů na hromadnou výrobu. Stále více průmysl přijímá aplikace kovového 3D tisku. Jsme optimističtí ohledně rozvoje kovového 3D tisku v Číně a ve světě. Tým HBD je v tomto odvětví hluboce zapojen již mnoho let, s vysokou technickou citlivostí a praktickým duchem a věřím že pod vedením pana Jianye Liu půjdeme vstříc zářivější budoucnosti. Skupina Qianhai Ark Fund Group je ochotna i nadále doprovázet společnost, roubovat více průmyslových, politických a obchodních zdrojů pro HBD a pomáhat společnosti více se rozvíjet rychle."

Yun PEI, výkonný ředitel společnosti Grand Flight Investment, řekl: „V deterministické dráze technologie 3D tisku, s postupnou vyspělostí předchozí generace společností zabývajících se 3D tiskem, založených převážně na pryskyřici, nylonu a dalších polymerních materiálech, jsme byli svědky rychlého vzestup kovového 3D tisku, který je reprezentován technologií selektivního laserového tavení. Ve spojení s podstatným rozvojem kovového prášku je skutečně orientován na průmyslovou velkovýrobu. V současnosti potřebuje 3D tisk především ve specifických velkých průmyslová odvětví, jako je letecký a kosmický průmysl, a profesionální velké trhy, stejně jako průmyslové formy, jsou urychlovány kovovým 3D tiskem. Mezi nimi věříme, že způsob vývoje předních produktů a poté předních služeb reprezentovaných HBD má vysokou hodnotu a dlouhodobý Grand Flight Investment také plně využije silného finančního a průmyslového zázemí Far East Horizon Group, aby pomohla HBD pozvednout svůj průlom do další fáze vývoje.“

Xiaolu ZHUANG, investiční ředitel CITIC Securities, řekl: „Jako srovnávací společnost v oblasti kovového 3D tisku, zatímco HBD dosáhla špičkového světového výkonu v některých klíčových technologiích, její podnikání také rychle rostlo. získání jednomyslného uznání od navazujících předních zákazníků v leteckém, průmyslovém, lékařském a dalších odvětvích. Tým HBD má řemeslného ducha, který spojuje pečlivost, pragmatismus a tvrdé studium. Jsme velmi rádi, že můžeme jít ruku v ruce s týmem HBD, a také poskytne další pomoc společnosti, pokud jde o plánování kapitálu a další aspekty."

Zhilong FU, partner společnosti WinSoul Capital a vedoucí skupiny AI/Intelligent Manufacturing Group, řekl: „WinSoul Capital nadále věnuje pozornost modernizaci čínského špičkového zpracovatelského průmyslu a v tomto směru také vytvořil klíčová uspořádání. Technologie 3D tisku přinesla v rámci Průmyslu 4.0 velký průlom v klíčových ukazatelích, jako je efektivita a přesnost. Její aplikace v mnoha průmyslových odvětvích reprezentovaných letectvím, špičkovým průmyslem a lékařskou péčí se stále více normalizuje, což vede k obrovským příležitostem na trhu. Společnost HBD, která má kořeny ve výrobě kovových aditiv, je odhodlána vést průmysl k dosažení průlomů v oblasti technologických úzkých míst, také aktivně spolupracovat s ekologickými partnery na předcházejícím a dolním trhu ve flexibilním obchodním modelu s cílem rozšířit nové nápady pro rozvoj průmyslu a urychlit rozsáhlé aplikace technologie kovového 3D tisku Viděli jsme odhodlání HBD k p ursue inovace, a také očekáváme, že HBD dosáhne vyšší úrovně pod vedením pana Jianye LIU a podporou akcionářů, vedoucí čínské technologie 3D tisku na světovou scénu. WinSoul Capital bude doprovázet HBD, aby společně rostli a pomohli HBD stát se novou generací lídra v oblasti kovového 3D tisku.“

HBD Metal 3D Tiskárna na Prodej (Horní a Horká)

  Model Stroje   Technické Specifikace   Průmyslové Aplikace  
HBD-150D Oblast tisku: φ159 mm
Výkon laseru: 200W
Tloušťka vrstvy: 10 – 40 μm
Typická přesnost: 0,05 – 0,1 mm  
Zubní: slitina Co Cr, slitina titanu
Lékařské: titan, čistý wolfram, nerezová ocel  
Vzdělávání a výzkum: Různé kovové prášky
Rychlé prototypování: ocel, měď, titan atd.
HBD-350T Tisková plocha: 325 × 325 mm
Výkon laseru: 500W x 2
Tloušťka vrstvy: 20 – 100 μm
Typická přesnost: 0,05 – 0,2 mm  
Lékařské: titan, čistý wolfram, nerezová ocel
Forma a matrice: Nástrojová ocel, hliníková slitina
  Rychlé prototypování: ocel, hliník, inconel, titan atd.  
Malosériová výroba: Různé kovové prášky
HBD-1000 Tisková plocha: 600 × 600 mm
  Výkon laseru: 500W×4 / 1000W×4  
Tloušťka vrstvy: 30 – 120 μm
Typická přesnost: 0,05 – 0,2 mm
Letecký a kosmický průmysl: Inconel, Titan, Ocel
Energie: Inconel, Titan, Ocel, Měď
Doprava: Inconel, Titan, Hliník, Měď
Rychlé prototypování: Různé kovové prášky
Malosériová výroba: Různé kovové prášky

Kupte si kovovou 3D tiskárnu v ČR. Získejte cenovou nabídku ještě dnes!

(Tento článek byl přeložen z anglického originálu. V případě nejasností nás prosím kontaktujte na yaofm@hb3dp.com.)

Scan the QR code to read on your phone

Contact Info

Address: #30, No.525 Yuanjiang Road, Minhang District,Shanghai 201109, China

Contact with HBD

Crafting Tailored Metal AM Solutions Across Industries – HBD at Your Service.

新闻留言

联系信息

联系信息
Verification Code

Your provided consents can be revoked at any point. To do so, you can reach out to HBD via email at info@hb3dp.com or through other specified means.

Shanghai Hanbang United 3D Tech Co., Ltd.

Address: Room 606, Tower C, Hongqiao Green Valley Plaza,

No. 518 Shen Chang Road, Minhang District, Shanghai, China

 

Guangdong Hanbang 3D Tech Co., Ltd.

Address: Hongji e Valley, No.23 Tongji Road West, Nantou, Zhongshan, Guangdong, China 528427

Contact Us

Email: info@hb3dp.com

Whatsapp: +86-139-2818-8896

Tel:  +86 21 3463 3208

 

Follow Us

qr

Subscribe

Username used for comment:
底部订阅
Description:

© Shanghai Hanbang United 3D Tech Co., Ltd.          Privacy Policy   Record number:粤ICP备20054270号

This website uses cookies

We use cookies to improve user experience, and analyze website traffic. For these reasons, we may share your site usage data with our analytics partners. By clicking "Accept Cookies," you consent to store on your device all the technologies described in our Privacy Policy. You can change your cookie settings at any time by clicking "Privacy Policy"