欢迎访问广东汉邦激光科技有限公司官网

CN
Search
Close
Resource
Resource
Check category

[Albanian] Kostoja E Printerit 3D Metalik HBD, Printimi I Metaleve, Çmimi I Shërbimit Të Printimit Metalik 3D

[Albanian] Kostoja E Printerit 3D Metalik HBD, Printimi I Metaleve, Çmimi I Shërbimit Të Printimit Metalik 3D

(Summary description)Printeri HBD Metal 3D mbylli financimin e Serisë A prej 60 milionë dollarësh në janar 2022, raundi më i madh i financimit të parë në llojin e tij. Printimi metalik, kostoja e printerit metalik 3D, printimi dentar 3D, printeri dentar metalik 3d, printeri 3d titani, printeri 3d alumini, printeri 3d prej çeliku, shërbimi i printimit 3d metalik, printimi slm 3d, çmimi i printerit metalik 3d, printeri 3d dmls.

Information

Printeri HBD Metal 3D mbylli financimin e Serisë A prej 60 milionë dollarësh në janar 2022, raundi më i madh i financimit të parë në llojin e tij. Ky raund financimi u drejtua nga Qianhai FOF, i bashkëinvestuar nga Grand Flight Investment dhe CITIC Securities Investment, dhe Winsoul Capital shërbeu si këshilltar ekskluziv financiar.

HBD, me seli në Kinë, është një ndërmarrje kryesore e printimit 3D të metaleve. Ajo ka zgjidhje teknike të përgjithshme për pajisjet, softuerët, materialet, proceset e printimit, etj., që mbulojnë hapësirën ajrore, industriale, mjekësore dhe fusha të ndryshme, dhe mbulimi i saj në industri dhe pjesa e tregut janë në krye. Deri në fund të vitit 2021, HBD kishte dorëzuar më shumë se pesëqind sisteme metalike të printimit 3D në total, të cilat u shitën në mbi njëzet vende dhe rajone anembanë botës, duke u renditur ndër më të mirat në shitje.

Ekipi kryesor i HBD ka gati 20 vjet përvojë në prodhimin e lazerit dhe aditivëve metalikë, nga të cilët personeli i R&D përbën më shumë se gjysmën e numrit të përgjithshëm të njerëzve të kompanisë dhe investimi në R&D është aq i lartë sa miliona dollarë amerikanë çdo vit. Aktualisht, kompania ka mbi 200 patenta, duke përfshirë tre patenta ndërkombëtare, dhe numri i patentave të teknologjisë bazë për sistemet e printimit 3D metalik është lider në industri. Përveç kësaj, si hartues kryesor, HBD mori pjesë në formulimin e katërmbëdhjetë standardeve si standardet kombëtare dhe standardet e industrisë, dhe mori pjesë në ndërtimin dhe formulimin standard të sistemit të vlerësimit të printimit 3D të Kinës.

Si e para në botë, HBD ishte pioniere e teknologjisë hibride të përpunimit LACM - Laser Additive & Cutting Manufacturing, e cila zgjidh problemin e klasit botëror të përfundimit të sipërfaqes së brendshme të pjesëve metalike të printuara 3D.

Ndërsa kapërceu pengesat teknike të produkteve, për të siguruar cilësinë e produktit dhe cilësinë e shërbimit, HBD ka përfunduar gradualisht ndërtimin e linjave dhe fabrikave të automatizuara të prodhimit. HBD vlerësohet shumë nga Qeveria e Zonës së Re të Shanghait Lingang dhe bleu gati 6.5 hektarë tokë në vitin 2021, duke planifikuar të ndërtojë një bazë të re Kërkim dhe Zhvillim dhe prodhimtari. Baza do të ketë një sipërfaqe të ndërtuar prej afro 60,000 metra katrorë, ngjitur me kompani të njohura si Tesla Gigafactory 3. Me përfundimin e këtij financimi, HBD do të vazhdojë të investojë në R&D të teknologjisë së lartë, ndërtimin e ekipit teknik dhe të lartë. - përfundimi i prodhimit.

HBD Metal 3D Printer Factory Shanghai 01

HBD Metal 3D Printer Factory Shanghai 02

(Diagrami skematik i bazës së re të prodhimit të printerit metalik 3D HBD në Shanghai)

Sot, HBD ka zhvilluar me sukses gjithsej 23 modele makinerish të mëdha, të mesme dhe të vogla. Matrica e produktit është e plotë. HBD bashkëpunon dhe u shërben mijëra klientëve, duke përfshirë CISRI, WeNext, United Imaging, Fosun, Gree, Matsui, Sunshine Laser & Technology dhe liderë të tjerë të industrisë.

Në të njëjtën kohë, HBD merr inteligjencën, automatizimin dhe dixhitalizimin si pikënisje për të ofruar zgjidhje të integruara të printimit 3D metalik me cilësi të lartë të nivelit të lartë të "linjës inteligjente të prodhimit + prodhimit të grupeve + industriale inteligjente IoT", duke u ofruar klientëve më efikas dhe më shumë forma fleksibël të reja të bashkëpunimit të biznesit.

Evoluimi i produktit i printerit 3D metalik HBD

(Evoluimi i produktit i printerit 3D metalik HBD)

Si një industri me teknologji të lartë intensive, inovacioni dhe zhvillimi i hapësirës ajrore është një pasqyrim gjithëpërfshirës i fuqisë prodhuese të një vendi dhe nivelit të modernizimit të industrisë së mbrojtjes. HBD është njohur nga përdoruesit e industrisë për cilësinë e jashtëzakonshme të rrezes lazer, dizajnin e optimizuar të strukturës së kanalit të ajrit, saktësinë e qëndrueshme dhe të besueshme të printimit, dizajnin e shkëlqyer të strukturës së printimit dhe zhvillimin e procesit. Printerët metalikë 3D me shumë lazer si HBD-1000 dhe HBD-1500 janë zhvilluar dhe instaluar me sukses në grupe. Këto pajisje në shkallë të gjerë kanë zgjidhur shumë pika të dhimbjes në prodhimin e hapësirës ajrore dhe janë furnizuar në mënyrë të qëndrueshme në shumë institute të larta kërkimore shkencore dhe kompani të hapësirës ajrore në grupe.

Shkëmbyesi i nxehtësisë i reaktorit bërthamor 3D i printuar nga HBD për termocentralin bërthamor shkaktoi një ndjesi. Ai ndryshon shkëmbyesin tradicional të nxehtësisë nga një lartësi mbi dhjetë metra në një lartësi prej vetëm 400 mm, gjë që jo vetëm zvogëlon volumin dhe peshën, por gjithashtu arrin një rend të mahnitshëm të optimizimit të madhësisë për sa i përket efikasitetit të energjisë, ciklit të prodhimit dhe kostos. Ai sjell mundësi të reja për industrinë e ardhshme të hapësirës ajrore dhe të energjisë së gjelbër.

Diagrami krahasues i shkëmbyesit të nxehtësisë së reaktorit bërthamor tradicional dhe të printuar 3D

(Diagrami krahasues i shkëmbyesit të nxehtësisë së reaktorit bërthamor tradicional dhe të printuar 3D)

Në fushën industriale, pjesët jo standarde, prodhimi alternativ i derdhjeve me precizion dhe pjesët e mykut janë aplikuar dhe promovuar me shpejtësi. Përdorimi i teknologjisë së printimit 3D metalik për të bërë kallëpin me kanale ftohëse konformale, të cilat janë më afër sipërfaqes së kallëpit që duhet të ftohet, mund të shkurtojë ciklin e prodhimit dhe të përmirësojë efikasitetin e prodhimit. Në fushën e aplikimeve të mykut dhe kokrrave, HBD ka arritur bashkëpunim me shumë kompani të njohura në industrinë e prodhimit të mykut për të krijuar së bashku zgjidhje gjithëpërfshirëse për printimin 3D të metaleve. HBD integron thellësisht softuerin, harduerin, teknologjinë e proceseve dhe materialeve të pajisjeve për të siguruar cilësinë dhe efikasitetin e pjesëve të printuara 3D.

Kërkesa për personalizim në fushën mjekësore është jashtëzakonisht e lartë dhe është një nga industritë që është shumë e përshtatshme për printimin 3D. Si një lider në fushën mjekësore dhe dentare në vitet e hershme, HBD ka parë potencialin e tregut të implanteve ortopedike me largpamësi të madhe dhe ka bashkëpunuar me një numër akademikësh dhe profesorësh për të studiuar aplikimin e printimit 3D metalik në implantet ortopedike. Qysh në vitin 2015, operacioni i parë i implantimit të pllakave kockore të personalizuar të printuar me HBD-metal-3D u përfundua me sukses në bashkëpunim me një ekip të një profesori nga Universiteti Mjekësor Jugor.

Z. Jianye LIU, themelues dhe CEO i HBD, tha: "Krahasuar me sistemin e prodhimit zbritës të veglave të makinerive, si një sistem prodhimi aditiv subversiv, printimi 3D i metaleve po maturohet me shpejtësi dhe do të bëhet një teknologji e re e krahasueshme me përpunimin tradicional të veglave makinerike dhe metodat e prodhimit në të ardhmen. Fushat kryesore aktuale të hapësirës ajrore, industriale, mjekësore, të mykut dhe fusha të tjera dhe industri të tjera do të aplikohen më shumë në teknologjinë e printimit 3D të metaleve, duke krijuar mundësi tregu të nivelit të trilionave. Me frymën e "metalit 3D mjeshtër printimi", HBD përpiqet të përmirësojë ekipin, menaxhimin, produktet dhe shërbimet, formon një marrëdhënie bashkëpunimi të ndërsjellë besimi me partnerët në rrjedhën e sipërme dhe të poshtme, dhe i përmbahet parimit të ofrimit të konkurrencës bazë për partnerët në afat të gjatë. HBD ka besim se do të bëjë më mirë në të ardhmen. Ndërsa rritet me shpejtësi, HBD do të promovojë gjithashtu zhvillimin më të shpejtë dhe më të mirë të të gjithë metalit kinez Industria e printimit 3D."

Xuan XI, Drejtor Ekzekutiv i Qianhai FOF dhe President Ekzekutiv i Fondit të Industrisë së Internetit inteligjent, tha: "Me uljen e kostove të zinxhirit industrial dhe përmirësimin e pjekurisë teknologjike, printimi 3D i metaleve është transformuar gradualisht nga prodhimi i prototipit në prodhim masiv. Gjithnjë e më shumë industritë po adoptojnë aplikimet e printimit 3D të metaleve. Ne jemi optimistë për zhvillimin e printimit 3D të metaleve në Kinë dhe në botë. Ekipi i HBD ka qenë i përfshirë thellë në industri për shumë vite, me ndjeshmëri të lartë teknike dhe frymë praktike, dhe unë besoj se nën udhëheqjen e z. Jianye Liu, ne do të shkojmë drejt një të ardhmeje më të shkëlqyer. Grupi Qianhai Ark Fund është i gatshëm të vazhdojë të shoqërojë kompaninë, të shartojë më shumë burime industriale, politike dhe biznesi për HBD dhe të ndihmojë kompaninë të zhvillohet më shumë me shpejtësi."

Yun PEI, Drejtor Ekzekutiv i Grand Flight Investment, tha: "Në rrugën përcaktuese të teknologjisë së printimit 3D, me pjekurinë graduale të gjeneratës së mëparshme të kompanive të printimit 3D të bazuara kryesisht në rrëshirë, najlon dhe materiale të tjera polimer, ne kemi parë shpejtësinë rritja e printimit 3D të metalit, i cili përfaqësohet nga teknologjia selektive e shkrirjes me lazer. Së bashku me rritjen e konsiderueshme në zhvillimin e pluhurit metalik, ai është me të vërtetë i përshtatur për prodhimin industrial në shkallë të gjerë. Aktualisht, printimi 3D ka nevojë veçanërisht në industritë, të tilla si hapësira ajrore dhe tregjet e mëdha profesionale, kallëpet industriale njësoj, po përshpejtohen nga printimi metalik 3D. Midis tyre, ne besojmë se mënyra e zhvillimit të produkteve kryesore dhe më pas shërbimeve kryesore të përfaqësuara nga HBD ka përmbajtje me vlerë të lartë dhe afatgjatë. konkurrueshmëria. Grand Flight Investment do të përdorë gjithashtu plotësisht sfondin e fortë financiar + industrial të Horizon Group në Lindjen e Largët për të ndihmuar HBD acc ta çojë përparimin e tij në fazën tjetër të zhvillimit.”

Xiaolu ZHUANG, Drejtor i Investimeve i CITIC Securities, tha: "Si një kompani standarde në fushën e printimit 3D të metaleve, ndërsa HBD ka arritur performancë lider në botë në disa teknologji thelbësore, biznesi i saj gjithashtu është rritur me shpejtësi. Ajo ka marrë drejtimin në duke marrë një mirënjohje unanime nga klientët kryesorë të rrjedhës së poshtme në industrinë e hapësirës ajrore, industriale, mjekësore dhe industri të tjera. Ekipi i HBD ka frymën e mjeshtërisë që ndërthur zellin, pragmatizmin dhe studimin e palodhur. Jemi shumë të lumtur që mund të ecim krah për krah me ekipin e HBD, dhe gjithashtu do të ofrojë ndihmë të mëtejshme për kompaninë për sa i përket planifikimit të kapitalit dhe aspekteve të tjera."
Zhilong FU, Partner i WinSoul Capital dhe Drejtor i Grupit të Prodhimit të AI/Inteligjent, tha: "WinSoul Capital vazhdon t'i kushtojë vëmendje përmirësimit të industrisë së prodhimit të nivelit të lartë të Kinës dhe ka bërë gjithashtu paraqitje kryesore në këtë drejtim. Me zhvillimin e Industry 4.0, teknologjia e printimit 3D ka bërë përparime të mëdha në treguesit kryesorë si efikasiteti dhe saktësia. Aplikimi i saj në shumë industri të përfaqësuara nga hapësira ajrore, industria e nivelit të lartë dhe kujdesi mjekësor është normalizuar gjithnjë e më shumë, duke krijuar mundësi të mëdha në rritje të tregut. një ndërmarrje e lartë e rrënjosur në prodhimin e aditivëve metalikë, HBD është e përkushtuar të udhëheqë industrinë për të arritur përparime në pengesat teknologjike, gjithashtu të bashkëpunojë në mënyrë aktive me partnerë ekologjikë në rrjedhën e sipërme dhe të poshtme në një model biznesi fleksibël për të zgjeruar idetë e reja për zhvillimin e industrisë dhe për të përshpejtuar zhvillimin në shkallë të gjerë. aplikimi i teknologjisë së printimit metalik 3D. Kemi parë përcaktimin e HBD për p të nxisë inovacionin dhe ne gjithashtu presim që HBD të arrijë një nivel më të lartë nën udhëheqjen e z. Jianye LIU dhe mbështetjen e aksionarëve, duke e çuar teknologjinë e printimit 3D të metaleve të Kinës në skenën botërore. WinSoul Capital do të shoqërojë HBD për t'u rritur së bashku dhe për të ndihmuar HBD të bëhet një gjeneratë e re e liderit të printimit metalik 3D."

Printer 3D metalik HBD për shitje (i lartë dhe i nxehtë)
Modeli i Makinës   Specifikime Teknike Aplikimet në Industri
HBD-150D

Zona e printimit: φ159 mm
Fuqia lazer: 200 W
Trashësia e shtresës: 10 – 40 μm
Saktësia tipike: 0,05 – 0,1 mm

Dentare: aliazh Co Cr, aliazh titani
Mjekësi: Titan, Tungsten i pastër, Çelik inox
Edukimi & Kërkimi: Pluhura të ndryshme metalike
Prototipi i shpejtë: çeliku, bakri, titani, etj.

HBD-350T Zona e printimit: 325 × 325 mm
Fuqia lazer: 500W x2
Trashësia e shtresës: 20 – 100 μm  
Saktësia tipike: 0,05 – 0,2 mm
Mjekësi: Titan, Tungsten i pastër, Çelik inox
Mold & Die: Vegla çeliku, aliazh alumini
Prototipi i shpejtë: çeliku, alumini, inconel, titani, etj.
Prodhimi i Serisë së Vogël: Pluhura të ndryshme metalike  
HBD-1000 Zona e printimit: 600 × 600 mm
Fuqia lazer: 500W×4 / 1000W×4
Trashësia e shtresës: 30 – 120 μm
Saktësia tipike: 0,05 – 0,2 mm
Hapësira ajrore: Inconel, Titanium, Steel
Energjia: Inconel, Titanium, Steel, Baker
Transporti: Inconel, Titan, Alumin, Baker
Prototipi i shpejtë: Pluhura të ndryshme metalike

 

Proteza të printuara 3D
Proteza të printuara 3D
 

 

Dhëmbët e printuar 3D
Dhëmbët e printuar 3D
 

Blini printer 3D metalik në Ballkan duke përfshirë Shqipërinë, Kosovën, Malin e Zi, Maqedoninë e Veriut, Serbinë, etj.

HBD ofron printer industrial 3D që printon metal (printer dmls 3d, printer slm, printer metalik lazer), duke përfshirë printer 3d alumini, printer 3d titan, printer 3d çeliku (printer 3d prej çeliku inox), printer metalik dentar 3d, etj. për slm 3d printim (shtypje me lazer me shkrirjen e metaleve) shërbim të printimit 3D të metaleve, duke përfshirë printimin 3D të bakrit, printimin 3d cocr (printim crco 3d, printim co-cr, sinterim me lazer) dhe shumë printime të tjera 3D metalike, shërbime mjekësore, dentare, ortopedike, hapësirë ajrore, myk & die, transporti, inxhinieria mekanike, energjia, personalizimi, kërkimi i materialit metalik, hulumtimi i strukturës metalike, edukimi për prodhimin e aditivëve për printimin 3D dhe aplikime të ndryshme të printimit 3D të prodhimit të pjesëve metalike në grupe të vogla, prototipizim të shpejtë, edukim dhe kërkim, etj. . Ne jemi gati t'ju ndihmojmë të vlerësoni koston e printerit metalik 3d dhe të ofrojmë çmimin më të mirë të printerit 3D metalik. Merrni një kuotë sot!

(Ky artikull është përkthyer nga origjinali anglisht. Në rast paqartësie, ju lutemi na kontaktoni në yaofm@hb3dp.com.)

Scan the QR code to read on your phone

Contact Info

Address: #30, No.525 Yuanjiang Road, Minhang District,Shanghai 201109, China

Contact with HBD

Crafting Tailored Metal AM Solutions Across Industries – HBD at Your Service.

新闻留言

联系信息

联系信息
Verification Code

Your provided consents can be revoked at any point. To do so, you can reach out to HBD via email at info@hb3dp.com or through other specified means.

Shanghai Hanbang United 3D Tech Co., Ltd.

Address: Room 606, Tower C, Hongqiao Green Valley Plaza,

No. 518 Shen Chang Road, Minhang District, Shanghai, China

 

Guangdong Hanbang 3D Tech Co., Ltd.

Address: Hongji e Valley, No.23 Tongji Road West, Nantou, Zhongshan, Guangdong, China 528427

Contact Us

Email: info@hb3dp.com

Whatsapp: +86-139-2818-8896

Tel:  +86 21 3463 3208

 

Follow Us

qr

Subscribe

Username used for comment:
底部订阅
Description:

© Shanghai Hanbang United 3D Tech Co., Ltd.          Privacy Policy   Record number:粤ICP备20054270号

This website uses cookies

We use cookies to improve user experience, and analyze website traffic. For these reasons, we may share your site usage data with our analytics partners. By clicking "Accept Cookies," you consent to store on your device all the technologies described in our Privacy Policy. You can change your cookie settings at any time by clicking "Privacy Policy"