欢迎访问广东汉邦激光科技有限公司官网

CN
Search
Close
Resource
Resource
Check category

[Swedish] 3D Skrivare Metall

[Swedish] 3D Skrivare Metall

(Summary description)3d skrivare metall, 3d skrivare metall pris, metall 3d skrivare, 3d utskrift metall, 3 d skrivare metall.

Information

HBD Metal 3D Printer avslutade €50 miljoner EUR Series A-finansiering i januari 2022, den största finansieringsomgången någonsin i sitt slag. Denna finansieringsrunda leddes av Qianhai FOF, saminvesterad av Grand Flight Investment och CITIC Securities Investment, och Winsoul Capital fungerade som exklusiv finansiell rådgivare.

HBD, med huvudkontor i Kina, är ett ledande 3D-utskriftsföretag i metall. Det har övergripande tekniska lösningar för utrustning, mjukvara, material, tryckprocesser etc., som täcker flyg, industri, medicin och olika områden, och dess industritäckning och marknadsandel ligger i framkant. I slutet av 2021 hade HBD levererat mer än femhundra 3D-utskriftssystem i metall totalt, som såldes till över tjugo länder och regioner runt om i världen, rankade bland de bästa i försäljning.

HBD:s kärnteam har nästan 20 års erfarenhet av produktion av laser- och metalltillsatser, varav FoU-personal står för över hälften av företagets totala antal personer, och FoU-investeringen är så hög som miljontals US-dollar varje år. För närvarande har företaget över 200 patent, inklusive tre internationella patent, och antalet kärnteknologipatent för 3D-utskriftssystem av metall är branschledande. Dessutom deltog HBD som huvudförfattare i utformningen av fjorton standarder, såsom nationella standarder och industristandarder, och deltog i konstruktionen och standardformuleringen av Kinas utvärderingssystem för 3D-utskrift.

Som den första i världen var HBD banbrytande för LACM – Laser Additive & Cutting Manufacturing hybridprocessteknik, som löser problemet i världsklass med att efterbehandla den inre ytan av 3D-tryckta metalldelar.

Samtidigt som HBD bröt igenom den tekniska flaskhalsen för produkter, för att säkerställa produktkvalitet och servicekvalitet, har HBD gradvis slutfört konstruktionen av automatiserade produktionslinjer och fabriker. HBD värderas högt av Shanghai Lingang New Area Government och förvärvade nästan 6,5 tunnland mark 2021, och planerar att bygga en ny FoU- och produktionsbas. Basen kommer att ha en bebyggd yta på nästan 60 000 kvadratmeter, i anslutning till välkända företag som Tesla Gigafactory 3. Med slutförandet av denna finansiering kommer HBD att fortsätta investera i högteknologisk FoU, teknisk teambuilding och hög -sluttillverkning.

(schematiskt diagram över HBD Metal 3D Printer New Production Base i Shanghai)

(schematiskt diagram över HBD Metal 3D Printer New Production Base i Shanghai)

(schematiskt diagram över HBD Metal 3D Printer New Production Base i Shanghai)

Idag har HBD framgångsrikt utvecklat totalt 23 modeller av stora, medelstora och små maskiner. Produktmatrisen är komplett. HBD samarbetar och betjänar tusentals kunder, inklusive CISRI, WeNext, United Imaging, Fosun, Gree, Matsui, Sunshine Laser & Technology och andra industriledare.

Samtidigt tar HBD utgångspunkten för intelligens, automatisering och digitalisering för att tillhandahålla integrerade högkvalitativa 3D-utskriftslösningar av metall på företagsnivå av "intelligent produktionslinje + batchtillverkning + industriell intelligent IoT", vilket ger kunderna effektivare och mer flexibla nya affärsformer för samarbete.

(Produktutveckling av HBD Metal 3D-skrivare)

(Produktutveckling av HBD Metal 3D-skrivare)

Som en högteknologiskt intensiv industri är innovationen och utvecklingen av flyg- och rymdindustrin en omfattande återspegling av ett lands tillverkningsstyrka och moderniseringsnivån för försvarsindustrin. HBD har erkänts av industrianvändare för sin enastående laserstrålekvalitet, optimerade luftkanalstrukturdesign, stabila och pålitliga utskriftsnoggrannhet, utmärkta utskriftsstrukturdesign och processutveckling. Multilaser-3D-skrivare i metall som HBD-1000 och HBD-1500 har framgångsrikt utvecklats och installerats i omgångar. Denna storskaliga utrustning har löst många problem inom flygtillverkning och har levererats stabilt till ett flertal vetenskapliga forskningsinstitut och flygföretag i omgångar.

Kärnreaktorns värmeväxlare 3D som HBD tryckt för kärnkraftverket väckte en sensation. Den ändrar den traditionella värmeväxlaren från en höjd på över tio meter till en höjd på bara 400 mm, vilket inte bara minskar volymen och vikten, utan också uppnår en fantastisk optimering av storleksordningen vad gäller energieffektivitet, produktionscykel och kostnad. Det ger nya möjligheter för framtidens flyg- och miljöindustri.

(Jämförelsediagram för traditionell och 3D-tryckt kärnreaktorvärmeväxlare)

(Jämförelsediagram för traditionell och 3D-tryckt kärnreaktorvärmeväxlare)

Inom industriområdet har icke-standardiserade delar, alternativ tillverkning av precisionsgjutgods och formdelar snabbt applicerats och främjats. Att använda metall 3D-utskriftsteknik för att göra formen med konforma kylkanaler, som är närmare ytan på formen som behöver kylas, kan förkorta produktionscykeln och förbättra produktionseffektiviteten. Inom området form- och formapplikationer har HBD nått samarbete med många välkända företag inom formtillverkningsindustrin för att tillsammans skapa heltäckande lösningar för 3D-utskrift av metall. HBD integrerar på djupet utrustningens mjukvara, hårdvara, process- och materialteknik för att säkerställa kvaliteten och effektiviteten hos de 3D-utskrivna delarna.

Efterfrågan på anpassning inom det medicinska området är extremt hög, och det är en av de branscher som lämpar sig mycket väl för 3D-utskrift. Som ledare inom det medicinska & dentala området under de första åren har HBD sett marknadspotentialen för ortopediska implantat med stor framförhållning och har samarbetat med ett antal akademiker och professorer för att studera tillämpningen av metall 3D-utskrift i ortopediska implantat. Redan 2015 slutfördes den första HBD-metall-3D-printade personliga benplattaimplantationen framgångsrikt i samarbete med ett team av en professor från Southern Medical University.

Mr. Jianye LIU, grundare och VD för HBD, sa: "Jämfört med verktygsmaskinens subtraktiva tillverkningssystem, som ett subversivt additivt tillverkningssystem, mognar metall 3D-utskrift snabbt och kommer att bli en ny teknik jämförbar med traditionell bearbetning av verktygsmaskiner och produktionsmetoder i framtiden. De nuvarande vanliga flyg-, industri-, medicin-, mögel- och andra områden och andra industrier kommer också att tillämpas mer på metall 3D-utskriftsteknik, vilket ger upphov till marknadsmöjligheter på biljoner nivåer. Med andan av "metall 3D tryckeri hantverkare", strävar HBD efter att förbättra teamet, ledningen, produkterna och tjänsterna, bildar en ömsesidig förtroendesamarbetsrelation med uppströms- och nedströmspartners och följer principen om att tillhandahålla kärnkonkurrenskraft för partners på lång sikt. HBD är övertygad om att det kommer att bli bättre i framtiden. Samtidigt som HBD växer snabbt kommer HBD också att främja en snabbare och bättre utveckling av hela den kinesiska metallen 3D-utskriftsindustrin."

3D-tryckta avtagbara delprotesramar

3D-tryckta Avtagbara Delprotesramar

3D-tryckta Tandkronor och Broar

3D-tryckta Tandkronor och Broar

Xuan XI, verkställande direktör för Qianhai FOF och verkställande VD för Smart Internet Industry Fund, sa: "Med minskningen av industriella kedjekostnader och förbättringen av teknisk mognad har 3D-utskrift av metall gradvis förvandlats från prototyptillverkning till massproduktion. Mer och mer industrier antar applikationerna för 3D-utskrift av metall. Vi är optimistiska om utvecklingen av 3D-utskrift av metall i Kina och världen. HBD-teamet har varit djupt involverat i branschen i många år, med hög teknisk känslighet och praktisk anda, och jag tror att under ledning av Mr Jianye Liu kommer vi att gå mot en mer lysande framtid. Qianhai Ark Fund Group är villig att fortsätta att följa företaget, ympa mer industriella och politiska och affärsmässiga resurser för HBD, och hjälpa företaget att utvecklas mer snabbt."

Yun PEI, verkställande direktör för Grand Flight Investment, sa: "I det deterministiska spåret av 3D-utskriftsteknologi, med den gradvisa mognad av den tidigare generationen av 3D-utskriftsföretag huvudsakligen baserade på harts, nylon och andra polymermaterial, har vi sett den snabba ökningen av metall 3D-utskrift, som representeras av selektiv lasersmältningsteknologi. Tillsammans med den avsevärda ökningen av utvecklingen av metallpulver, är den verkligen inriktad på storskalig industriell tillverkning. För närvarande behöver 3D-utskrift särskilt i de specifika stora industrier, såsom flyg- och rymdindustrin, och professionella stora marknader, såväl industriella formar, accelereras av 3D-utskrift av metall. Bland dem tror vi att utvecklingsläget för ledande produkter och sedan ledande tjänster representerade av HBD har högt värdeinnehåll och långsiktighet Grand Flight Investment kommer också att fullt ut utnyttja Far East Horizon Groups starka finansiella + industriella bakgrund för att hjälpa HBD att följa flytta dess genombrott till nästa utvecklingsstadium."

Xiaolu ZHUANG, investeringsdirektör för CITIC Securities, sa: "Som ett benchmarkingföretag inom 3D-utskrift av metall, medan HBD har uppnått världsledande prestanda inom vissa kärnteknologier, har dess verksamhet också vuxit snabbt. Det har tagit ledningen inom erhåller enhälligt erkännande från nedströms ledande kunder inom flyg-, industri-, medicin- och andra industrier. HBD-teamet har en hantverksanda som kombinerar flit, pragmatism och hårda studier. Vi är mycket glada över att kunna gå hand i hand med HBD-teamet, och kommer också att ge ytterligare hjälp till företaget när det gäller kapitalplanering och andra aspekter."

Zhilong FU, partner till WinSoul Capital och chef för AI/Intelligent Manufacturing Group, sa: " WinSoul Capital fortsätter att uppmärksamma uppgraderingen av Kinas avancerade tillverkningsindustri och har också gjort viktiga layouter i denna riktning. Med utvecklingen av Industry 4.0 har 3D-utskriftstekniken gjort stora genombrott när det gäller kärnindikatorer som effektivitet och noggrannhet. Dess tillämpning i många industrier representerade av flyg-, avancerad industri och medicinsk vård har blivit alltmer normaliserad, vilket ger upphov till enorma inkrementella marknadsmöjligheter. HBD, som är ett seniort företag med rötter i metalltillsatstillverkning, har åtagit sig att leda branschen för att uppnå genombrott i tekniska flaskhalsar, även aktivt samarbeta med uppströms och nedströms ekologiska partners i en flexibel affärsmodell för att expandera nya idéer för industriutveckling och påskynda den storskaliga tillämpning av metall 3D-utskriftsteknik Vi har sett HBD:s beslutsamhet att sid sträva efter innovation, och vi förväntar oss också att HBD kommer att nå en högre nivå under ledning av Mr. Jianye LIU och stöd från aktieägarna, vilket leder Kinas 3D-utskriftsteknik av metall till världsscenen. WinSoul Capital kommer att följa med HBD för att växa tillsammans och hjälpa HBD att bli en ny generation av metall 3D-utskriftsledare.”

HBD metall 3D-skrivare till salu (topp & het)

  Maskinmodell   Teknisk Specifikation   Industriapplikationer
HBD-150D Utskriftsområde: φ159 mm
Lasereffekt: 200W
Skikttjocklek: 10 – 40 μm
  Typisk noggrannhet: 0,05 – 0,1 mm  
Dental: Co Cr Alloy, Titanium Alloy
Medicinsk: Titan, Pure Tungsten, Rostfritt stål
Utbildning & Forskning: Olika metallpulver
  Snabb prototypframställning: stål, koppar, titan, etc.  
HBD-350T Utskriftsområde: 325 × 325 mm
Lasereffekt: 500W x2
Skikttjocklek: 20 – 100 μm
  Typisk noggrannhet: 0,05 – 0,2 mm  
Medicinsk: Titan, Pure Tungsten, Rostfritt stål
Form och form: Verktygsstål, aluminiumlegering
  Rapid Prototyping: Stål, Aluminium, Inconel, Titan, etc.  
Liten satsproduktion: Olika metallpulver
HBD-1000 Utskriftsområde: 600 × 600 mm
Lasereffekt: 500W×4 / 1000W×4
Skikttjocklek: 30 – 120 μm
  Typisk noggrannhet: 0,05 – 0,2 mm  
Flyg: Inconel, Titanium, Stål
Energi: Inconel, Titan, Stål, Koppar
Transport: Inconel, titan, aluminium, koppar
Rapid Prototyping: Olika metallpulver
Liten satsproduktion: Olika metallpulver

Köp 3D-skrivare av metall i Ungern. Få en offert idag!

(Den här artikeln har översatts från det engelska originalet. I händelse av tvetydighet, vänligen kontakta oss på yaofm@hb3dp.com.)

Scan the QR code to read on your phone

Previous: None
Previous: None

Contact Info

Address: #30, No.525 Yuanjiang Road, Minhang District,Shanghai 201109, China

Contact with HBD

Crafting Tailored Metal AM Solutions Across Industries – HBD at Your Service.

新闻留言

联系信息

联系信息
Verification Code

Your provided consents can be revoked at any point. To do so, you can reach out to HBD via email at info@hb3dp.com or through other specified means.

Shanghai Hanbang United 3D Tech Co., Ltd.

Address: Room 606, Tower C, Hongqiao Green Valley Plaza,

No. 518 Shen Chang Road, Minhang District, Shanghai, China

 

Guangdong Hanbang 3D Tech Co., Ltd.

Address: Hongji e Valley, No.23 Tongji Road West, Nantou, Zhongshan, Guangdong, China 528427

Contact Us

Email: info@hb3dp.com

Whatsapp: +86-139-2818-8896

Tel:  +86 21 3463 3208

 

Follow Us

qr

Subscribe

Username used for comment:
底部订阅
Description:

© Shanghai Hanbang United 3D Tech Co., Ltd.          Privacy Policy   Record number:粤ICP备20054270号

This website uses cookies

We use cookies to improve user experience, and analyze website traffic. For these reasons, we may share your site usage data with our analytics partners. By clicking "Accept Cookies," you consent to store on your device all the technologies described in our Privacy Policy. You can change your cookie settings at any time by clicking "Privacy Policy"