欢迎访问广东汉邦激光科技有限公司官网

CN
Search
Close
Resource
Resource
Check category

[Hungarian] Fém 3D Nyomtató

[Hungarian] Fém 3D Nyomtató

(Summary description)Fém 3d nyomtató, fém nyomtatás, 3d nyomtatás fémből, 3d fém nyomtatás, fém 3d nyomtató ár.

Information

A HBD Metal 3D Printer 50 millió eurós A sorozatú finanszírozást zárt le 2022 januárjában, ez volt a legnagyobb ilyen jellegű finanszírozási kör. Ezt a finanszírozási kört a Qianhai FOF vezette, amelyet a Grand Flight Investment és a CITIC Securities Investment közösen fektetett be, és a Winsoul Capital volt a kizárólagos pénzügyi tanácsadó.

A Kínában székhellyel rendelkező HBD vezető fém 3D-nyomtatási vállalat. Átfogó műszaki megoldásokkal rendelkezik a berendezésekhez, szoftverekhez, anyagokhoz, nyomtatási folyamatokhoz stb., lefedve a repülési, ipari, orvosi és különféle területeket, iparági lefedettsége és piaci részesedése pedig az élen jár. 2021 végéig a HBD összesen több mint ötszáz fém 3D nyomtatórendszert szállított le, amelyeket a világ több mint húsz országába és régiójába értékesítettek, így az eladások élvonalában szerepelnek.

A HBD törzscsapata közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a lézer- és fémadalékok gyártásában, amelyből a K+F személyzet a vállalat teljes létszámának több mint felét teszi ki, a K+F-beruházás pedig évente több millió dollárt tesz ki. Jelenleg a vállalat több mint 200 szabadalommal rendelkezik, köztük három nemzetközi szabadalommal, és a fém 3D nyomtatórendszerekre vonatkozó alapvető technológiai szabadalmak száma iparágvezető. Ezen túlmenően a HBD fő fogalmazóként tizennégy szabvány – például nemzeti szabványok és ipari szabványok – kidolgozásában vett részt, valamint részt vett a kínai 3D nyomtatás értékelési rendszerének felépítésében és szabványalkotásában.

A világon elsőként a HBD úttörő szerepet játszott a LACM – Laser Additive & Cutting Manufacturing hibrid feldolgozási technológiában, amely megoldja a 3D nyomtatott fém alkatrészek belső felületének kidolgozásának világszínvonalú problémáját.

A termékek műszaki szűk keresztmetszetének áttörése közben a termékminőség és a szolgáltatásminőség biztosítása érdekében a HBD fokozatosan befejezte az automatizált gyártósorok és gyárak építését. A HBD-t nagyra értékeli a Shanghai Lingang New Area kormánya, és 2021-ben közel 6,5 hektár földet vásárolt egy új kutatás-fejlesztési és termelési bázis felépítése érdekében. A bázis közel 60 000 négyzetméteres beépített területtel fog rendelkezni olyan jól ismert cégek szomszédságában, mint a Tesla Gigafactory 3. A finanszírozás befejeztével a HBD továbbra is a csúcstechnológiás kutatás-fejlesztésbe, a műszaki csapatépítésbe és a magas színvonalú beruházásokba fektet be. -véggyártás.

(A HBD fém 3D nyomtató új gyártási bázisának sematikus rajza Sanghajban)

(A HBD fém 3D nyomtató új gyártási bázisának sematikus rajza Sanghajban)

(A HBD fém 3D nyomtató új gyártási bázisának sematikus rajza Sanghajban)

Mára a HBD összesen 23 nagy, közepes és kisgép modellt fejlesztett ki sikeresen. A termékmátrix elkészült. A HBD együttműködik és több ezer ügyfelet szolgál ki, köztük a CISRI, a WeNext, a United Imaging, a Fosun, a Gree, a Matsui, a Sunshine Laser & Technology és más iparági vezetőket.

Ugyanakkor a HBD az intelligenciát, az automatizálást és a digitalizálást veszi kiindulópontnak ahhoz, hogy vállalati szintű integrált, kiváló minőségű fém 3D-nyomtatási megoldásokat biztosítson az „intelligens gyártósor + kötegelt gyártás + ipari intelligens IoT” kategóriákban, ezáltal hatékonyabb és több szolgáltatást biztosítva ügyfeleinek. rugalmas új üzleti együttműködési formák.

(A HBD Metal 3D nyomtató termékfejlesztése)

(A HBD Metal 3D nyomtató termékfejlesztése)

A repülőgépipar innovációja és fejlesztése high-tech-intenzív iparágként átfogóan tükrözi az ország gyártási erejét és a védelmi ipar modernizációs szintjét. A HBD-t az ipari felhasználók elismerték kiemelkedő lézersugár-minőségéről, optimalizált légcsatorna-szerkezet-kialakításáról, stabil és megbízható nyomtatási pontosságáról, kiváló nyomtatási szerkezet-tervezéséről és folyamatfejlesztéséről. A többlézeres fém 3D nyomtatókat, például a HBD-1000-et és a HBD-1500-at sikeresen fejlesztették ki és telepítették sorozatban. Ezek a nagyméretű berendezések a repülőgépgyártás számos fájdalmas pontját megoldották, és sorozatosan szállították őket számos vezető tudományos kutatóintézetnek és repülőgépipari vállalatnak.

Szenzációt keltett a HBD által az atomerőmű számára nyomtatott 3D-s atomreaktoros hőcserélő. A hagyományos hőcserélőt tíz méter feletti magasságról mindössze 400 mm-re változtatja, ami nemcsak a térfogatot és a súlyt csökkenti, hanem az energiahatékonyság, a gyártási ciklus és a költségek terén is elképesztő nagyságrendű optimalizálást ér el. Új lehetőségeket kínál a jövő repülési és zöldenergia-ágazata számára.

(Hagyományos és 3D nyomtatott atomreaktoros hőcserélő összehasonlító diagramja)

(Hagyományos és 3D nyomtatott atomreaktoros hőcserélő összehasonlító diagramja)

Az ipari területen a nem szabványos alkatrészeket, a precíziós öntvények alternatív gyártását és a formaalkatrészeket gyorsan alkalmazzák és népszerűsítik. A fém 3D nyomtatási technológia alkalmazása a forma konform hűtőcsatornákkal való elkészítéséhez, amelyek közelebb vannak a forma hűtendő felületéhez, lerövidítheti a gyártási ciklust és javíthatja a gyártás hatékonyságát. Az öntőforma- és szerszámalkalmazások területén a HBD számos jól ismert formagyártó céggel kötött együttműködést, hogy közösen hozzanak létre átfogó megoldásokat a fém 3D-nyomtatására. A HBD mélyen integrálja a berendezés szoftverét, hardverét, folyamat- és anyagtechnológiáját, hogy biztosítsa a 3D nyomtatott alkatrészek minőségét és hatékonyságát.

Az orvosi területen rendkívül nagy az igény a testreszabásra, és ez az egyik olyan iparág, amely nagyon alkalmas a 3D nyomtatásra. Az orvosi és fogorvosi területen a korai években vezető szerepet betöltő HBD nagy előrelátással látta meg az ortopédiai implantátumok piaci potenciálját, és számos akadémikussal és professzorral együttműködve tanulmányozta a fém 3D nyomtatás ortopédiai implantátumokban való alkalmazását. Már 2015-ben sikeresen befejeződött az első HBD-fém-3D-nyomtatott személyre szabott csontlemez beültetési műtét a Southern Medical University professzorának csapatával együttműködésben.

Jianye LIU úr, a HBD alapítója és vezérigazgatója elmondta: "A szerszámgépek kivonó gyártási rendszeréhez képest, mint felforgató additív gyártási rendszer, a fém 3D nyomtatás gyorsan érik, és a hagyományos szerszámgép-feldolgozáshoz hasonló új technológiává válik. gyártási módszerek a jövőben. A jelenlegi fősodratú repülési, ipari, orvosi, penész- és egyéb területek és más iparágak is jobban alkalmazzák majd a fém 3D nyomtatási technológiát, ami trillió szintű piaci lehetőségeket szül. A „metal 3D” szellemében nyomdai iparművész", a HBD a csapat, a menedzsment, a termékek és szolgáltatások fejlesztésére törekszik, kölcsönös bizalmi együttműködési kapcsolatot alakít ki upstream és downstream partnereivel, és betartja azt az elvet, hogy hosszú távon alapvető versenyképességet biztosítson partnereinek. A HBD bízik abban, hogy a jövőben jobban fog menni. A gyors növekedés mellett a HBD elősegíti a teljes kínai fém gyorsabb és jobb fejlődését is 3D nyomtatási ipar."

3D Nyomtatott Fogsor

3D Nyomtatott Fogsor

3D Nyomtatott Fogak

3D Nyomtatott Fogak

Xuan XI, a Qianhai FOF ügyvezető igazgatója és a Smart Internet Industry Fund ügyvezető elnöke elmondta: "Az ipari lánc költségeinek csökkenésével és a technológiai érettség javulásával a fém 3D nyomtatás fokozatosan átalakult a prototípusgyártásból a tömeggyártásba. Egyre többen az iparágak elfogadják a fém 3D nyomtatási alkalmazásokat. Optimistán tekintünk a fém 3D nyomtatás Kínában és a világban történő fejlődésére. A HBD csapata évek óta mélyen érintett az iparban, magas műszaki érzékenységgel és gyakorlati szellemmel, és úgy gondolom, hogy hogy Jianye Liu úr vezetésével egy ragyogóbb jövő felé haladunk.A Qianhai Ark Fund Group továbbra is hajlandó a társaságot kísérni, több ipari, politikai és üzleti erőforrást oltani a HBD számára, és segíteni a vállalat további fejlődését gyorsan."

Yun PEI, a Grand Flight Investment ügyvezető igazgatója a következőket mondta: "A 3D nyomtatási technológia determinisztikus pályáján, a főként gyantán, nejlonon és más polimer anyagokon alapuló 3D nyomtatók előző generációjának fokozatos érettségével azt tapasztaltuk, hogy A fém 3D nyomtatás térnyerése, amelyet a szelektív lézeres olvasztási technológia képvisel. A fémpor fejlődésének jelentős növekedésével párosulva valóban a nagyipari gyártáshoz igazodik. Jelenleg a 3D nyomtatásra különösen nagy igények mutatkoznak. a fém 3D nyomtatás felgyorsítja az iparágakat, így az űrrepülést és a professzionális nagy piacokat, az ipari formákat egyaránt, köztük úgy gondoljuk, hogy a HBD által képviselt vezető termékek, majd vezető szolgáltatások fejlesztési módja magas értékű tartalommal és hosszú távú A Grand Flight Investment teljes mértékben kihasználja a Far East Horizon Group erős pénzügyi + ipari hátterét is, hogy segítse a HBD-t az áttörést a fejlődés következő szakaszába emeli.”

Xiaolu ZHUANG, a CITIC Securities befektetési igazgatója a következőket mondta: "A fém 3D-nyomtatás területén benchmarking vállalatként a HBD világelső teljesítményt ért el egyes alapvető technológiák terén, de üzletága is gyorsan nőtt. a repülőgépipar, az ipari, az orvosi és más iparágak vezető vásárlóinak egyhangú elismerése. A HBD csapata olyan mesterségbeli szellemmel rendelkezik, amely ötvözi a szorgalmat, a pragmatizmust és a kemény tanulást. Nagyon örülünk, hogy kéz a kézben járhatunk a HBD csapatával, és további segítséget is nyújt a cégnek a tőketervezésben és egyéb szempontokban."

Zhilong FU, a WinSoul Capital partnere és az AI/Intelligent Manufacturing Group vezetője elmondta: "A WinSoul Capital továbbra is figyelmet fordít Kína csúcskategóriás feldolgozóiparának korszerűsítésére, és kulcsfontosságú elrendezéseket is készített ebbe az irányba. A fejlesztéssel Az Ipar 4.0-ban a 3D nyomtatási technológia nagy áttörést ért el az olyan alapvető mutatók terén, mint a hatékonyság és a pontosság. Alkalmazása számos iparágban, például a repülőgépiparban, a csúcskategóriás iparban és az orvosi ellátásban, egyre inkább normalizálódott, ami hatalmas piaci lehetőségeket teremtett. a fémadalékok gyártásában gyökerező vezető vállalkozás, a HBD elkötelezett aziránt, hogy áttörést érjen el a technológiai szűk keresztmetszetek terén, emellett aktívan együttműködik az upstream és downstream ökológiai partnerekkel egy rugalmas üzleti modellben, hogy új ötleteket terjesszen ki az ipar fejlesztésére és felgyorsítsa a nagyszabású fém 3D nyomtatási technológia alkalmazása Láttuk a HBD eltökéltségét p Az innovációt, és azt is elvárjuk, hogy a HBD magasabb szintet érjen el Jianye LIU úr vezetésével és a részvényesek támogatásával, és ezzel a kínai fém 3D-nyomtatási technológiát a világ színpadára vigye. A WinSoul Capital elkíséri a HBD-t, hogy együtt fejlődjön, és segítsen a HBD-nek a fém 3D-nyomtatás új generációjává válni.”

HBD fém 3D nyomtató eladó (legjobb és legnépszerűbb)

  Gép Modell   Műszaki Specifikáció   Ipari Alkalmazások  
HBD-150D Nyomtatási terület: φ159 mm
Lézer teljesítmény: 200W
Rétegvastagság: 10 – 40 μm
Tipikus pontosság: 0,05 – 0,1 mm  
Fogászat: Co Cr ötvözet, titán ötvözet
Orvosi: titán, tiszta volfrám, rozsdamentes acél  
Oktatás és kutatás: Különféle fémporok
Gyors prototípuskészítés: acél, réz, titán stb.
HBD-350T Nyomtatási terület: 325 × 325 mm  
Lézer teljesítmény: 500W x 2
Rétegvastagság: 20 – 100 μm
Tipikus pontosság: 0,05 – 0,2 mm
Orvosi: titán, tiszta volfrám, rozsdamentes acél
Forma és szerszám: szerszámacél, alumíniumötvözet
  Gyors prototípuskészítés: acél, alumínium, inconel, titán stb.  
Kis szériás gyártás: Különféle fémporok
HBD-1000 Nyomtatási terület: 600 × 600 mm
  Lézerteljesítmény: 500 W × 4 / 1000 W × 4  
Rétegvastagság: 30 – 120 μm
Tipikus pontosság: 0,05 – 0,2 mm
Repülés: Inconel, titán, acél
Energia: Inconel, titán, acél, réz
Szállítás: Inconel, titán, alumínium, réz
Gyors prototípuskészítés: Különféle fémporok  
Kis szériás gyártás: Különféle fémporok

Vásároljon fém 3D nyomtatót Magyarországon. Kérjen árajánlatot még ma!

(Ezt a cikket az eredeti angol nyelvű szövegről fordították le. Kétértelműség esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a yaofm@hb3dp.com címen.)

Scan the QR code to read on your phone

Contact Info

Address: #30, No.525 Yuanjiang Road, Minhang District,Shanghai 201109, China

Contact with HBD

Crafting Tailored Metal AM Solutions Across Industries – HBD at Your Service.

新闻留言

联系信息

联系信息
Verification Code

Your provided consents can be revoked at any point. To do so, you can reach out to HBD via email at info@hb3dp.com or through other specified means.

Shanghai Hanbang United 3D Tech Co., Ltd.

Address: Room 606, Tower C, Hongqiao Green Valley Plaza,

No. 518 Shen Chang Road, Minhang District, Shanghai, China

 

Guangdong Hanbang 3D Tech Co., Ltd.

Address: Hongji e Valley, No.23 Tongji Road West, Nantou, Zhongshan, Guangdong, China 528427

Contact Us

Email: info@hb3dp.com

Whatsapp: +86-139-2818-8896

Tel:  +86 21 3463 3208

 

Follow Us

qr

Subscribe

Username used for comment:
底部订阅
Description:

© Shanghai Hanbang United 3D Tech Co., Ltd.          Privacy Policy   Record number:粤ICP备20054270号

This website uses cookies

We use cookies to improve user experience, and analyze website traffic. For these reasons, we may share your site usage data with our analytics partners. By clicking "Accept Cookies," you consent to store on your device all the technologies described in our Privacy Policy. You can change your cookie settings at any time by clicking "Privacy Policy"