欢迎访问广东汉邦激光科技有限公司官网

CN
Search
Close
Resource
Resource
Check category

[Romanian] Imprimanta 3D Metal

[Romanian] Imprimanta 3D Metal

(Summary description)Imprimanta 3d metal, imprimanta 3d metal pret, imprimanta 3d cu pulbere metalica, imprimanta metal.

Information

HBD Metal 3D Printer a încheiat o finanțare de 50 de milioane EUR seria A în ianuarie 2022, cea mai mare rundă de finanțare de acest gen. Această rundă de finanțare a fost condusă de Qianhai FOF, co-investită de Grand Flight Investment și CITIC Securities Investment, iar Winsoul Capital a servit ca consilier financiar exclusiv. Imprimanta 3d metal, imprimanta 3d metal pret, imprimanta 3d cu pulbere metalica, imprimanta metal.

HBD, cu sediul central în China, este o întreprindere lider de imprimare 3D din metal. Are soluții tehnice generale pentru echipamente, software, materiale, procese de imprimare etc., acoperind domenii aerospațiale, industriale, medicale și diverse, iar acoperirea sa în industrie și cota de piață sunt în prim-plan. Până la sfârșitul anului 2021, HBD a livrat în total peste cinci sute de sisteme de imprimare 3D din metal, care au fost vândute în peste douăzeci de țări și regiuni din întreaga lume, clasându-se printre primele în vânzări.

Echipa de bază a HBD are aproape 20 de ani de experiență în producția de laser și aditivi metalici, din care personalul de cercetare și dezvoltare reprezintă peste jumătate din numărul total de oameni al companiei, iar investiția în cercetare și dezvoltare este la fel de mare de milioane de dolari SUA în fiecare an. În prezent, compania deține peste 200 de brevete, inclusiv trei brevete internaționale, iar numărul de brevete de tehnologie de bază pentru sistemele de imprimare 3D din metal este lider în industrie. În plus, în calitate de redactor principal, HBD a participat la formularea a paisprezece standarde, cum ar fi standardele naționale și standardele industriale, și a luat parte la construcția și formularea standard a sistemului de evaluare a imprimării 3D din China.

Fiind primul din lume, HBD a fost pionier în tehnologia de procesare hibridă LACM – Laser Additive & Cutting Manufacturing, care rezolvă problema de clasă mondială a finisării suprafeței interioare a pieselor metalice imprimate 3D.

În timp ce a depășit blocajul tehnic al produselor, pentru a asigura calitatea produsului și calitatea serviciului, HBD a finalizat treptat construcția de linii de producție și fabrici automatizate. HBD este foarte apreciat de guvernul din Shanghai Lingang New Area și a achiziționat aproape 6,5 acri de teren în 2021, intenționând să construiască o nouă bază de cercetare și dezvoltare și producție. Baza va avea o suprafață construită de aproape 60.000 de metri pătrați, învecinată cu companii cunoscute precum Tesla Gigafactory 3. Odată cu finalizarea acestei finanțări, HBD va continua să investească în cercetare și dezvoltare de înaltă tehnologie, team building tehnic și înaltă -fabricatie finala.

Diagrama schematică a noii baze de producție a imprimantei 3D metal HBD din Shanghai

Diagrama schematică a noii baze de producție a imprimantei 3D metal HBD din Shanghai

(Diagrama schematică a noii baze de producție a imprimantei 3D metal HBD din Shanghai)

Astăzi, HBD a dezvoltat cu succes un total de 23 de modele de mașini mari, medii și mici. Matricea produsului este completă. HBD cooperează și deservește mii de clienți, inclusiv CISRI, WeNext, United Imaging, Fosun, Gree, Matsui, Sunshine Laser & Technology și alți lideri din industrie.

În același timp, HBD ia inteligența, automatizarea și digitalizarea ca punct de plecare pentru a oferi soluții de imprimare 3D metal de înaltă calitate integrate la nivel de întreprindere de „linie de producție inteligentă + producție în loturi + IoT industrial inteligent”, oferind clienților mai eficiente și mai multe noi forme flexibile de cooperare în afaceri.

Evoluția produsului imprimantei 3D HBD Metal

(Evoluția produsului imprimantei 3D HBD Metal)

Fiind o industrie intensivă de înaltă tehnologie, inovarea și dezvoltarea aerospațială este o reflectare cuprinzătoare a puterii de producție a unei țări și a nivelului de modernizare al industriei de apărare. HBD a fost recunoscut de utilizatorii din industrie pentru calitatea remarcabilă a fasciculului laser, designul optimizat al structurii conductelor de aer, precizia de imprimare stabilă și fiabilă, designul excelent al structurii de imprimare și dezvoltarea procesului. Imprimantele 3D metalice multi-laser, cum ar fi HBD-1000 și HBD-1500, au fost dezvoltate și instalate cu succes în loturi. Aceste echipamente la scară largă au rezolvat multe puncte dure în producția aerospațială și au fost furnizate în mod stabil numeroaselor institute de cercetare științifică de top și companiilor aerospațiale în loturi.

Schimbătorul de căldură din reactorul nuclear imprimat 3D de HBD pentru centrala nucleară a făcut furori. Schimbă schimbătorul de căldură tradițional de la o înălțime de peste zece metri la o înălțime de doar 400 mm, ceea ce nu numai că reduce volumul și greutatea, dar realizează și o optimizare uimitoare de ordin de mărime în ceea ce privește eficiența energetică, ciclul de producție și costul. Aduce noi posibilități pentru viitoarele industrii aerospațiale și de energie verde.

Diagrama de comparație a schimbătorului de căldură din reactorul nuclear tradițional și imprimat 3D

(Diagrama de comparație a schimbătorului de căldură din reactorul nuclear tradițional și imprimat 3D)

În domeniul industrial, piesele non-standard, producția alternativă de piese turnate de precizie și piesele de matriță au fost aplicate și promovate rapid. Folosirea tehnologiei de imprimare 3D din metal pentru a realiza matrița cu canale de răcire conforme, care sunt mai aproape de suprafața matriței care trebuie răcită, poate scurta ciclul de producție și poate îmbunătăți eficiența producției. În domeniul aplicațiilor matrițelor și matrițelor, HBD a ajuns să coopereze cu multe companii bine-cunoscute din industria de fabricare a matrițelor pentru a crea împreună soluții cuprinzătoare pentru imprimarea 3D pe metal. HBD integrează profund software-ul, hardware-ul, procesele și tehnologia materialelor echipamentelor pentru a asigura calitatea și eficiența pieselor imprimate 3D.

Cererea de personalizare în domeniul medical este extrem de mare și este una dintre industriile care este foarte potrivită pentru imprimarea 3D. În calitate de lider în domeniul medical și dentar în primii ani, HBD a văzut potențialul de piață al implanturilor ortopedice cu o mare prevedere și a cooperat cu o serie de academicieni și profesori pentru a studia aplicarea imprimării 3D din metal în implanturile ortopedice. Încă din 2015, prima operațiune de implantare personalizată a plăcilor osoase imprimate cu HBD-metal-3D a fost finalizată cu succes în cooperare cu o echipă a unui profesor de la Southern Medical University.

Dl Jianye LIU, fondator și CEO al HBD, a declarat: „În comparație cu sistemul de fabricație subtractiv al mașinilor-unelte, ca sistem de fabricație aditivă subversivă, imprimarea 3D din metal se maturizează rapid și va deveni o nouă tehnologie comparabilă cu prelucrarea tradițională a mașinilor-unelte și metodele de producție în viitor. Actualele domenii aerospațiale, industriale, medicale, mucegai și alte industrii, precum și alte industrii vor fi, de asemenea, aplicate mai mult la tehnologia de imprimare 3D metal, dând naștere la oportunități de piață la nivel de trilioane. Cu spiritul „3D metalului”. tiparist”, HBD se străduiește să îmbunătățească echipa, managementul, produsele și serviciile, formează o relație de cooperare de încredere reciprocă back-to-back cu partenerii din amonte și din aval și aderă la principiul asigurării competitivității de bază pentru parteneri pe termen lung. HBD este încrezător că se va descurca mai bine în viitor. Deși va crește rapid, HBD va promova și dezvoltarea mai rapidă și mai bună a întregului metal chinezesc. Industria imprimării 3D.”

Cadre Pentru Proteze Parțiale Detașabile Imprimate 3D

Cadre Pentru Proteze Parțiale Detașabile Imprimate 3D

Coroane și Punți Dentare Imprimate 3D

Coroane și Punți Dentare Imprimate 3D

Xuan XI, director executiv al Qianhai FOF și președinte executiv al Smart Internet Industry Fund, a declarat: „Odată cu reducerea costurilor lanțului industrial și îmbunătățirea maturității tehnologice, imprimarea 3D din metal s-a transformat treptat de la fabricarea de prototipuri la producția de masă. Din ce în ce mai mult industriile adoptă aplicațiile de imprimare 3D din metal. Suntem optimiști cu privire la dezvoltarea tipăririi 3D din metal în China și în lume. Echipa HBD este profund implicată în industrie de mulți ani, cu sensibilitate tehnică ridicată și spirit practic și cred că sub conducerea domnului Jianye Liu, ne vom îndrepta către un viitor mai strălucit. Grupul Qianhai Ark Fund este dispus să continue să însoțească compania, să aducă mai multe resurse industriale, politice și de afaceri pentru HBD și să ajute compania să dezvolte mai multe rapid."

Yun PEI, director executiv al Grand Flight Investment, a declarat: „În calea deterministă a tehnologiei de imprimare 3D, odată cu maturizarea treptată a generației anterioare de companii de imprimare 3D bazate în principal pe rășină, nailon și alte materiale polimerice, am văzut rapid creșterea imprimării 3D a metalului, care este reprezentată de tehnologia de topire selectivă cu laser.Cuplată cu creșterea substanțială a dezvoltării pulberii metalice, este cu adevărat orientată către producția industrială la scară largă.În prezent, imprimarea 3D are nevoie în special în domeniul specific mare. industriile, cum ar fi aerospațial, precum și piețele profesionale mari, matrițe industriale deopotrivă, sunt accelerate de imprimarea metalică 3D. Printre acestea, credem că modul de dezvoltare a produselor de vârf și apoi a serviciilor de lider reprezentate de HBD are un conținut de mare valoare și pe termen lung. Grand Flight Investment va folosi pe deplin fundalul financiar și industrial puternic al Grupului Far East Horizon pentru a ajuta HBD acc să-și treacă progresul la următoarea etapă de dezvoltare.”

Xiaolu ZHUANG, director de investiții al CITIC Securities, a declarat: „În calitate de companie de referință în domeniul imprimării 3D din metal, în timp ce HBD a atins performanțe de vârf în unele tehnologii de bază, afacerea sa a crescut și ea rapid. A preluat conducerea în obținând recunoașterea unanimă din partea clienților lideri din aval din industria aerospațială, industrială, medicală și din alte industrii.Echipa HBD are spiritul de măiestrie care combină sârguința, pragmatismul și studiul dur.Suntem foarte bucuroși să putem merge mână în mână cu echipa HBD, și va oferi, de asemenea, asistență suplimentară companiei în ceea ce privește planificarea capitalului și alte aspecte.”

Zhilong FU, partener al WinSoul Capital și șeful grupului AI/Intelligent Manufacturing, a declarat: „WinSoul Capital continuă să acorde atenție modernizării industriei de producție high-end din China și a realizat, de asemenea, machete cheie în această direcție. Odată cu dezvoltarea din industria 4.0, tehnologia de imprimare 3D a făcut progrese mari în indicatori de bază, cum ar fi eficiența și acuratețea.Aplicarea sa în multe industrii reprezentate de industria aerospațială, industria de vârf și îngrijirea medicală a devenit din ce în ce mai normalizată, dând naștere la oportunități uriașe de piață. o întreprindere senior înrădăcinată în producția de aditivi metalici, HBD se angajează să conducă industria pentru a obține progrese în blocajele tehnologice, de asemenea, să coopereze activ cu parteneri ecologici din amonte și din aval într-un model de afaceri flexibil pentru a extinde noi idei pentru dezvoltarea industriei și pentru a accelera dezvoltarea pe scară largă. aplicarea tehnologiei de imprimare 3D din metal Am văzut hotărârea HBD de a p Urmează inovația și, de asemenea, ne așteptăm ca HBD să atingă un nivel mai înalt sub conducerea domnului Jianye LIU și sprijinul acționarilor, conducând tehnologia de imprimare 3D din metal a Chinei pe scena mondială. WinSoul Capital va însoți HBD să crească împreună și să ajute HBD să devină o nouă generație de lider în imprimarea 3D din metal.”

Imprimantă 3D metal HBD de vânzare (de sus și fierbinte)

  Model de Mașină     Specificație Tehnică     Aplicații Industriale  
HBD-150D Zona de imprimare: φ159 mm
Putere laser: 200W
Grosimea stratului: 10 – 40 μm  
Precizie tipică: 0,05 – 0,1 mm
Dentar: aliaj Co Cr, aliaj de titan
Medical: titan, tungsten pur, oțel inoxidabil
Educație și cercetare: diverse pulberi metalice  
Prototipare rapidă: oțel, cupru, titan etc.
HBD-350T   Zona de imprimare: 325 × 325 mm  
Putere laser: 500W x2
Grosimea stratului: 20 – 100 μm
Precizie tipică: 0,05 – 0,2 mm
Medical: titan, tungsten pur, oțel inoxidabil
  Matriță și matriță: oțel pentru scule, aliaj de aluminiu  
Prototipare rapidă: oțel, aluminiu, inconel, titan etc.
Producție în loturi mici: diverse pulberi metalice
HBD-1000 Zona de imprimare: 600 × 600 mm
Putere laser: 500W×4 / 1000W×4
Grosimea stratului: 30 – 120 μm
Precizie tipică: 0,05 – 0,2 mm
Aerospațial: Inconel, titan, oțel
Energie: Inconel, Titan, Oțel, Cupru
Transport: Inconel, Titan, Aluminiu, Cupru
Prototipare rapidă: diverse pulberi metalice
Producție în loturi mici: diverse pulberi metalice

Cumpărați imprimante 3D metalice în România, Moldova și alte țări europene. Obțineți o ofertă astăzi!

(Acest articol a fost tradus din originalul englez. În caz de ambiguitate, vă rugăm să ne contactați la yaofm@hb3dp.com.)

Scan the QR code to read on your phone

Contact Info

Address: #30, No.525 Yuanjiang Road, Minhang District,Shanghai 201109, China

Contact with HBD

Crafting Tailored Metal AM Solutions Across Industries – HBD at Your Service.

新闻留言

联系信息

联系信息
Verification Code

Your provided consents can be revoked at any point. To do so, you can reach out to HBD via email at info@hb3dp.com or through other specified means.

Shanghai Hanbang United 3D Tech Co., Ltd.

Tel: +86-21-3412 6587
Address: #30, No.525 Yuanjiang Road, Minhang District,
Shanghai 201109, China

 

Guangdong Hanbang 3D Tech Co., Ltd.

Tel: +86-760-8996 5021
Address: Hongji e Valley, No.23 Tongji Road West, Nantou, Zhongshan, Guangdong, China 528427

Email: sales@hb3dp.com
SITEMAP

Follow Us

qr

Subscribe

Username used for comment:
底部订阅
Description:

© Shanghai Hanbang United 3D Tech Co., Ltd.  沪ICP备17052605号          Privacy Policy

This website uses cookies

We use cookies to improve user experience, and analyze website traffic. For these reasons, we may share your site usage data with our analytics partners. By clicking "Accept Cookies," you consent to store on your device all the technologies described in our Privacy Policy. You can change your cookie settings at any time by clicking "Privacy Policy"